OJW-Advocaten B.V. is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en krijg kosteloze offertes van mediators in de regio van Goirle.

Werkzaamheden

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Goirle.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou beter helpen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? OJW-Advocaten B.V. uit Goirle verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediators uit de omgeving van Goirle.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee welwillende partijen een probleem hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.