error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Offermanns Advocaten is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen met een conflict Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van Zeewolde.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Offermanns Advocaten uit Zeewolde verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder complicaties? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Zeewolde.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Zeewolde.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Offermanns Advocaten
Branche
Mediation
KVK
32138273
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2008
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators