Ontdekken wat Offermanns Advocaten of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om passende prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Zeewolde laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Offermanns Advocaten uit Zeewolde goed.

Diensten

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Zeewolde.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Zeewolde.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!