ODDS Advice & Mediation BV is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediators in de regio van Bleiswijk.

Heb je een conflict met een ander? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar een partij die ondersteunt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij ODDS Advice & Mediation BV uit Bleiswijk op de juiste plek.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Bleiswijk.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Bleiswijk.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We werken samen met verscheidene partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!