Erachter komen wat O2mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de regio van Utrecht.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij O2mediation uit Utrecht goed.

Taken

Een echtscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Utrecht.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en samen tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Utrecht.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via de web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!