O- Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Arnhem.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in elk geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Arnhem.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afspraken worden gemaakt. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

Ben je met iemand in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij O- Mediation uit Arnhem op de juiste plek.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Arnhem.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.