error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat NTMediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Apeldoorn laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Met de overheid, een werknemer of een zakelijke ruzie? NTMediation uit Apeldoorn verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Apeldoorn.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Apeldoorn.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via de website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

NTMediation
  • Westenenkerweg 17, 7335CR, Apeldoorn
  • 055-7519443 / 06-224
  • ntmediation.nl
Branche
Mediation
KVK
02096743
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2007
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators