Ontdekken wat Noorman Mediation of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Lemmer.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder obstakels? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Lemmer.

Scheiden

Er moet een hoop bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Noorman Mediation uit Lemmer goed.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect je dan ook alleen met mediators in de buurt van Lemmer.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We doen zaken met verscheidene partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.