Noomen Advocatuur & Scheidingsmediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te bekijken van bemiddelaars in Gouda laat je jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden voordeliger dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de buurt van Gouda.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Noomen Advocatuur & Scheidingsmediation uit Gouda levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven uit de omgeving van Gouda.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van de website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere branches. Service staat altijd voorop!

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.