Nijenhuis-Scheidingsmediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de omgeving van Amsterdam.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Nijenhuis-Scheidingsmediation uit Amsterdam verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Amsterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Wanneer jij jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team connect jou dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!