Erachter komen wat Marc Rutten Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Nijmegen laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Nijmegen.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Diensten

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Ben jij benieuwd naar wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Nijmegen.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de overheid, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Marc Rutten Mediation uit Nijmegen goed.