Nieuw Script is een bemiddelaar die jou kan assisteren met een conflict. Om passende kostenplaatjes in te zien van mediation bedrijven in de omgeving van Amsterdam laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het optreden bij conflicten, zit je bij Nieuw Script uit Amsterdam op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo snel als het kan scheiden, zonder problemen? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Regio gebonden

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Amsterdam.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze website. We werken samen met ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!