error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

NH-Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om goede offertes te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Alkmaar laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen je bedrijf? NH-Mediation uit Alkmaar verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Alkmaar.

Voor wie is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Alkmaar.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

NH-Mediation
Branche
Mediation
KVK
61916846
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-11-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators