NH-Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een conflict. Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de omgeving van Alkmaar.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook enkel met bemiddeling in de regio van Alkmaar.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Alkmaar.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw bedrijf? NH-Mediation uit Alkmaar verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.