error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Neyenz mediation & coaching of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediators in de omgeving van Zoetermeer.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom alleen met mediators in de buurt van Zoetermeer.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze website. We werken samen met een groot aantal partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk hierbij aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier ondersteunen.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je gegevens achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Zoetermeer.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Neyenz mediation & coaching uit Zoetermeer goed.

Neyenz mediation & coaching
  • Berlageplan 69, 2728ED, Zoetermeer
  • 06-54237550
  • neyenz.nl
Branche
Mediation
KVK
75889412
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-10-2019
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators