Next Level Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een ruzie. Vul je gegevens in en krijg vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de omgeving van Ede.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Next Level Mediation uit Ede verstrekt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je details achter en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Ede.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Ede.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We doen zaken met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!