error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Nauta Mediator of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om passende offertes in te zien van mediators in de omgeving van Heerenveen laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Nauta Mediator uit Heerenveen op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van Heerenveen.

Wanneer is mediation geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste plek. Om deze reden is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de buurt van Heerenveen.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Nauta Mediator
Branche
Mediation
KVK
60529393
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
28-04-2014
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators