error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Nauta 4 Mediation of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Vul het formulier in en krijg kosteloze offertes van bemiddelaars in de regio van Aalten.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van Aalten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Werkzaamheden

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Aalten.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Nauta 4 Mediation uit Aalten goed.

Nauta 4 Mediation
Branche
Mediation
KVK
66297141
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators