error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Nauta 4 Mediation is een mediation bedrijf die jou kan assisteren bij een onenigheid. Om goede offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Aalten laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Nauta 4 Mediation uit Aalten op de juiste plek.

Diensten

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder hindernissen? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Aalten.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden geregeld. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou het best helpen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Aalten.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende industrie├źn. Service staat altijd voorop!

Nauta 4 Mediation
Branche
Mediation
KVK
66297141
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-07-2016
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators