error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Nauman Van der Starre is een mediation specialist die jou kan assisteren met een onenigheid. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de omgeving van Oostvoorne.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom alleen met bemiddeling in de regio van Oostvoorne.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met een groot aantal ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

Diensten

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de omgeving van Oostvoorne.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Nauman Van der Starre uit Oostvoorne goed.

Nauman Van der Starre
Branche
Mediation
KVK
53217616
Bedrijfsvorm
Maatschap
Oprichtingsdatum
01-07-2011
Medewerkers
3

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators