error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Nadorp Mediation BV of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage.

Ben je met een ander in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de lokale overheid of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Nadorp Mediation BV uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding aanvragen? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks 's-Gravenhage.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je dan ook enkel met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal partners in meerdere industrie├źn. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Nadorp Mediation BV
Branche
Mediation
KVK
62666584
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
17-02-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators