Nadorp Mediation BV is een bemiddelaar die jou kan helpen met een onenigheid. Om goede offertes te ontvangen van mediators in de omgeving van 's-Gravenhage laat jij jouw details achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Nadorp Mediation BV uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder problemen? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van 's-Gravenhage.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er twee welwillende partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou dan ook enkel met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!