NAB Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een ruzie. Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de buurt van Schiedam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er 2 bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een redelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van Schiedam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van deze website. We werken samen met partners in meerdere branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Schiedam.

Heb je ruzie met een ander? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij NAB Mediation uit Schiedam op de juiste plek.