error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

NAB Mediation is een mediator die jou kan ontzorgen met een onenigheid. Om op maat gemaakte offertes in te zien van mediators in de regio van Schiedam laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een vennoot binnen je onderneming? NAB Mediation uit Schiedam verschaft onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo snel mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Schiedam.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 welwillende personen een issue hebben en samen tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Wanneer je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Schiedam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met ondernemers in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

NAB Mediation
Branche
Mediation
KVK
55938965
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-04-2012
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators