error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Mynke Warnink Advocaat Erfrecht & Familierecht of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van 's-Hertogenbosch laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Mynke Warnink Advocaat Erfrecht & Familierecht uit 's-Hertogenbosch biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Diensten

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is in elk geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. Wanneer je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Offerte.nl connect jou daarom enkel met bemiddeling uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze website. We werken samen met verschillende bedrijven in meerdere industrie├źn. Klantbeleving staat altijd voorop!

Mynke Warnink Advocaat Erfrecht & Familierecht
Branche
Mediation
KVK
17242858
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators