error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Weten wat Mynke Warnink Advocaat Erfrecht & Familierecht of een andere mediator voor je kan doen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te ontvangen van mediators in 's-Hertogenbosch laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Mynke Warnink Advocaat Erfrecht & Familierecht uit 's-Hertogenbosch verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Een snelle scheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars omstreeks 's-Hertogenbosch.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet een hoop bij echtscheidingen. Denk hierbij aan deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die enkel actief zijn op een vaste plek. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met mediators uit de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Mynke Warnink Advocaat Erfrecht & Familierecht
Branche
Mediation
KVK
17242858
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-09-2007
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators