Mw mr M. Sanders Bureau nalatensch.afwikkeling is een mediation bedrijf die jou kan assisteren met een conflict. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen in te zien van bemiddelaars in de buurt van Emmen laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is altijd gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Emmen.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mw mr M. Sanders Bureau nalatensch.afwikkeling uit Emmen op de juiste plek.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect jou daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Emmen.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze website. We doen zaken met een groot aantal partners in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.