MV Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van Epe laat jij jouw informatie achter in het formulier.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval gunstiger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Epe.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze aspecten:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, etc. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, een personeelslid of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar een partij die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij MV Mediation uit Epe goed.

Lokaal

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je daarom enkel met mediators in de buurt van Epe.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen zonder rechterlijke interventie.