MultiMediations - YourMediations is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een ruzie. Om passende offertes te ontvangen van mediation bedrijven in Oosterhout laat je jouw details achter in het aanvraagformulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? MultiMediations - YourMediations uit Oosterhout verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een echtscheiding aanvragen? Moet er een schikking komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Oosterhout.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw gegevens invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Regio gebonden

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Oosterhout.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. de website. We doen zaken met een groot aantal partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!