Meer informatie over wat Muller Schram & Kaouass Advocaten of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul je gegevens in en ontvang kosteloze prijsopgaven van mediators in de regio van Assendelft.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale gemeente of een partner binnen jouw onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij Muller Schram & Kaouass Advocaten uit Assendelft op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Een ruzie in de familie oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Vul je aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Assendelft.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou dan ook alleen met mediators uit de omgeving van Assendelft.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met ondernemers in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!