Ontdekken wat Mulder Business Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg gratis prijsopgaven van bemiddelaars in de buurt van Raalte.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de buurt van Raalte.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Taken

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Raalte.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Mulder Business Mediation uit Raalte biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.