error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mulder Business Mediation is een mediator die jou kan assisteren met een onenigheid. Om op maat gemaakte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in Raalte laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met iemand? Met de regering, een werknemer of een zakelijk conflict? Mulder Business Mediation uit Raalte biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo vlug als het kan uit elkaar gaan, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is altijd voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Raalte.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht jou dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Raalte.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Mulder Business Mediation
Branche
Mediation
KVK
52493180
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
11-04-2011
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators