error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Meer informatie over wat Mr. Monique de Winter Advocaat & Mediator of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan doen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen in te zien van mediation bedrijven in Geesbrug laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met iemand anders? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke gemeente of een partner binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mr. Monique de Winter Advocaat & Mediator uit Geesbrug op de juiste plek.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder complicaties? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in elk geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Geesbrug.

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel gebeuren bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval jij jouw gegevens invult, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Ook zijn er mediators die enkel werken op een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je daarom alleen met mediators in de regio van Geesbrug.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Mr. Monique de Winter Advocaat & Mediator
Branche
Mediation
KVK
24442472
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-08-2008
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators