Weten wat Mr. Marjon de Groot Advocaat & Mediator of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede prijsvoorstellen in te zien van mediators in de omgeving van Haarlem laat je jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Haarlem.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Service staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet aardig wat geregeld worden bij echtscheidingen. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je aanvraag in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks Haarlem.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale gemeente of een partner binnen je bedrijf? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Mr. Marjon de Groot Advocaat & Mediator uit Haarlem goed.