Mr. L.I. Boomsma-Shriber is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van bemiddelaars in de buurt van Amsterdam.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Mr. L.I. Boomsma-Shriber uit Amsterdam verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is altijd goedkoper dan een rechtszaak. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Amsterdam.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 bereidwillige personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Spullen verdelen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Als jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel werken op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl connect je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Amsterdam.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd voorop!