Mr K. Heezen-Venema Advocaten & Mediator is een bemiddelaar die jou kan assisteren bij een onenigheid. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Poortugaal.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd werken op een vaste locatie. Hierdoor kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling in de buurt van Poortugaal.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Scheiden

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo specifiek mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Taken

Een snelle scheiding aanvragen? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Poortugaal.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mr K. Heezen-Venema Advocaten & Mediator uit Poortugaal op de juiste plek.