error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mr. Corine de Jong mediator-advocaat of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om passende kostenplaatjes te ontvangen van mediation bedrijven in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mr. Corine de Jong mediator-advocaat uit 's-Gravenhage goed.

Werkzaamheden

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een oplossing komen voor een ruzie in de familie? Mediation is in elk geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars omstreeks 's-Gravenhage.

Wanneer is mediation van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er 2 welwillende personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In de buurt

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We werken samen met verscheidene bedrijven in meerdere industrie├źn. Service staat altijd bovenaan!

Mr. Corine de Jong mediator-advocaat
Branche
Mediation
KVK
54586690
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2012
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators