Mr. Corine de Jong mediator-advocaat is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediators in de regio van 's-Gravenhage laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team connect jou dan ook enkel met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via deze web pagina. We doen zaken met verschillende ondernemers in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Denk hierbij aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Dankzij dit kunnen onze mediation partners jou op de juiste manier helpen.

Taken

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder hindernissen? Moet er een schikking komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in ieder geval voordeliger dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mr. Corine de Jong mediator-advocaat uit 's-Gravenhage op de juiste plek.