Weten wat MPower Consultancy & Mediation of een andere mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage.

Voor wie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

In jouw stad

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd actief zijn vanuit een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de regio van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met bedrijven in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Scheiden

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Denk hierbij aan deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval je jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Een snelle scheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Mediation is ten alle tijden gunstiger dan een juridisch proces. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je een onenigheid met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? MPower Consultancy & Mediation uit 's-Gravenhage verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.