Ontdekken wat MPM-van der Meer Projectmanagement en Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Om goede offertes in te zien van bemiddelaars in de omgeving van Berkel en Rodenrijs laat je jouw informatie achter in het formulier.

Oplossingen

Zo vlug als het kan scheiden, zonder hindernissen? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je informatie achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Berkel en Rodenrijs.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo helder mogelijk. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou het best helpen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? MPM-van der Meer Projectmanagement en Mediation uit Berkel en Rodenrijs levert objectieve bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Berkel en Rodenrijs.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.