Motus Mediation is een mediation specialist die jou kan ondersteunen met een conflict. Om op maat gemaakte offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van Rotterdam laat jij jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Bijvoorbeeld met een werknemer of werkgever, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen jouw bedrijf? Motus Mediation uit Rotterdam verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Taken

Zo vlug mogelijk scheiden, zonder obstakels? Moet er een oplossing komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval gunstiger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de omgeving van Rotterdam.

Wanneer is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een acceptabele overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Echtscheiding

Er moet een hoop bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Spullen verdelen, het huis, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. In het geval jij jouw informatie achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Hierdoor is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met bemiddeling in de regio van Rotterdam.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze website. We doen zaken met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!