error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Erachter komen wat Motus Mediation of een vergelijkbare bemiddelaar voor je kan betekenen? Om voor jou geschikte prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de regio van Rotterdam laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Motus Mediation uit Rotterdam goed.

Taken

Een snelle scheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de omgeving van Rotterdam.

Voor wie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is geschikt wanneer er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel worden geregeld. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. In het geval je jouw informatie achterlaat, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Lokaal

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste locatie. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Rotterdam.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van de website. We werken samen met een groot aantal bedrijven in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

Motus Mediation
Branche
Mediation
KVK
63341131
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
20-05-2015
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators