MORGEN mediation & coaching is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang vrijblijvende prijsopgaven van mediators in de regio van Waalwijk.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de gemeente, een personeelslid of een zakelijke ruzie? MORGEN mediation & coaching uit Waalwijk biedt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

Werkzaamheden

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een familieconflict? Mediation is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Waalwijk.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Echtscheiding

Er moet veel geregeld worden bij een echtscheiding. Denk bijvoorbeeld aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier ondersteunen.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken op een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team connect jou dan ook alleen met mediators in de buurt van Waalwijk.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!