Mook Advocatenkantoor is een mediation specialist die jou kan ontzorgen bij een ruzie. Vul je gegevens in en ontvang gratis offertes van mediation bedrijven in de buurt van Dordrecht.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen jouw bedrijf? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mook Advocatenkantoor uit Dordrecht op de juiste plek.

Oplossingen

Een snelle scheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Mediation is in ieder geval voordeliger dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul je verzoek in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Dordrecht.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen zonder rechtszaak.

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, kinder alimentatie, hypotheekafspraken, etc. Wanneer jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

Regio gebonden

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team connect je daarom enkel met bemiddeling in de regio van Dordrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!