Mollink Mediation is een bemiddelaar die jou kan ondersteunen met een onenigheid. Om goede prijsvoorstellen te ontvangen van bemiddelaars in de omgeving van Sint Odiliënberg laat je jouw informatie achter in het formulier.

In welk geval is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een probleem hebben en met zijn 2-en tot een redelijke oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

In jouw stad

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met mediators in de buurt van Sint Odiliënberg.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. In het geval jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo helder als het kan. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Moet er een schikking komen voor een familieconflict? Bemiddeling is in ieder geval betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bemiddelaars in de regio van Sint Odiliënberg.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de regering, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mollink Mediation uit Sint Odiliënberg op de juiste plek.