error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mollink Mediation is een mediation bedrijf die jou kan helpen bij een conflict Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende offertes van mediation bedrijven in de regio van Sint Odiliënberg.

Heb je een onenigheid met een ander? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je op zoek bent naar een partij die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mollink Mediation uit Sint Odiliënberg op de juiste plek.

Diensten

Zo snel als het kan scheiden, zonder complicaties? Moet er een oplossing komen voor een conflict binnen de familie? Mediation is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben je benieuwd naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Sint Odiliënberg.

Voor wie is mediation van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er 2 bereidwillige partijen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat afspraken worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan deze aspecten:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In de buurt

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou dan ook enkel met mediation bedrijven in de regio van Sint Odiliënberg.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze web pagina. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Mollink Mediation
Branche
Mediation
KVK
14126812
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2010
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators