Molenaar & Hermes Advocaten is een mediation bedrijf die jou kan ondersteunen bij een conflict. Om passende offertes te ontvangen van bemiddelaars in Noord-Scharwoude laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Oplossingen

Een echtscheiding bespreken? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven omstreeks Noord-Scharwoude.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop worden gedaan. Je kan hierbij denken aan de volgende aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Hierdoor kunnen onze aangesloten partners jou het best helpen.

Heb je een conflict met een andere partij? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een mede-aandeelhouder binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Molenaar & Hermes Advocaten uit Noord-Scharwoude goed.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Noord-Scharwoude.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met partners in verschillende branches. Service staat ten alle tijden bovenaan!

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt in het geval er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een acceptabele overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.