error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Mohamedajoeb Mediators is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict Om passende offertes te ontvangen van bemiddelaars in de buurt van 's-Gravenhage laat jij jouw gegevens achter in het formulier.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Mohamedajoeb Mediators uit 's-Gravenhage verstrekt objectieve bemiddeling tussen partijen.

Oplossingen

Zo spoedig als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw verzoek in en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

In welke situatie is bemiddeling geschikt?

Mediation is geschikt in het geval er twee bereidwillige personen een issue hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Echtscheiding

In het geval dat er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel gedaan worden. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw vraagstuk invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die alleen werken op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw buurt. Ons team matcht je daarom enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. onze web pagina. We doen zaken met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

Mohamedajoeb Mediators
Branche
Mediation
KVK
71785809
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-06-2018
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators