Ontdekken wat Mohamedajoeb Mediators of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om passende offertes te bekijken van bemiddelaars in 's-Gravenhage laat je jouw wensen achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de plaatselijke overheid of een partner binnen je bedrijf? Als je zoekt naar iemand die kan helpen met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mohamedajoeb Mediators uit 's-Gravenhage op de juiste plek.

Taken

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een familieruzie? Bemiddeling is in ieder geval een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en krijg voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van 's-Gravenhage.

In welke situatie is mediation geschikt?

Bemiddeling is van toepassing wanneer er twee welwillende partijen een probleem hebben en gezamenlijk tot een redelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Er komt veel kijken bij scheidingen. Voorbeelden hiervan zijn de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Op deze manier kunnen onze mediators jou beter ondersteunen.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook alleen met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Kom met ons in contact. Dit kan telefonisch of d.m.v. onze website. We werken samen met verscheidene bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden bovenaan!