Meer informatie over wat Moene Familierecht | advocaat en mediator of een andere mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte offertes te ontvangen van mediators in de omgeving van 's-Gravenhage laat je jouw informatie achter in het formulier.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Moene Familierecht | advocaat en mediator uit 's-Gravenhage biedt bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een uitweg komen voor een conflict binnen de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je aanvraag in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van 's-Gravenhage.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een probleem hebben en samen tot een redelijke schikking willen komen zonder rechterlijke interventie.

Uit elkaar gaan

Er moet veel geregeld worden bij een scheiding. Denk hierbij aan onder andere:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw details invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom enkel met mediators in de regio van 's-Gravenhage.

Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. de web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende partners in verschillende branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!