Weten wat Mmark consultancy of een andere mediator voor je kan doen? Om voor jou geschikte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de regio van Smilde laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Diensten

Een flitsscheiding bespreken? Moet er een oplossing komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en krijg offertes van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven omstreeks Smilde.

Echtscheiding

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er veel geregeld worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. In het geval je jouw gegevens invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

Heb je een onenigheid met iemand? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Mmark consultancy uit Smilde verschaft objectieve bemiddeling tussen partijen.

Lokaal

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die enkel actief zijn op een vaste locatie. Om deze reden kan het prettig zijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht jou dan ook enkel met mediation bedrijven uit de omgeving van Smilde.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of d.m.v. de website. We werken samen met bedrijven in verschillende industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation van toepassing?

Bemiddeling is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en samen tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechterlijke interventie.