Mironi Bureau voor Mediation & Coaching is een mediator die jou kan ondersteunen bij een onenigheid. Om voor jou geschikte offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Amersfoort laat je jouw wensen achter in het formulier.

Werkzaamheden

Een echtscheiding aanvragen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden betaalbaarder dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw informatie achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de regio van Amersfoort.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan deze dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Als je jouw gegevens achterlaat, wees dan zo specifiek mogelijk. Dankzij dit kunnen onze mediators jou het best ondersteunen.

Ben je met iemand anders in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een medewerker of leidinggevende, de lokale overheid of een partner binnen jouw bedrijf? Mironi Bureau voor Mediation & Coaching uit Amersfoort verstrekt onafhankelijke bemiddeling tussen partijen.

In de buurt

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die enkel werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de regio van Amersfoort.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd voorop!

Voor wie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee welwillende personen een issue hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.