Mirella van Rutten Financieel Advies en Mediation is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen met een conflict. Vul jouw wensen in en krijg vrijblijvende voorstellen van mediation bedrijven in de regio van Lelystad.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing als er twee welwillende partijen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen actief zijn op een vaste plek. Hierdoor kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl connect jou dan ook enkel met bemiddeling in de buurt van Lelystad.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of via onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een echtscheiding. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, de kinderen en meer. Als jij jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk mogelijk. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan betekenen? Laat jouw gegevens achter en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de regio van Lelystad.

Ben je met iemand anders in conflict? Met de gemeente, iemand binnen je bedrijf of een zakelijke ruzie? Als je zoekt naar een partij die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Mirella van Rutten Financieel Advies en Mediation uit Lelystad op de juiste plek.