Erachter komen wat Miranda Manderfeld familierecht advocaat & mediator of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte kostenplaatjes te bekijken van mediation bedrijven in de omgeving van Amstelveen laat je jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

In welke situatie is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een acceptabele schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die alleen werken vanuit een vaste locatie. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Amstelveen.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze web pagina. We werken samen met verschillende partners in meerdere industrieën. Klantbeleving staat altijd bovenaan!

Scheiden

Er moet aardig wat geregeld worden bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Een ouderschapsplan opstellen, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, etc. Als je jouw informatie invult, wees dan zo specifiek als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou op de juiste manier helpen.

Oplossingen

Een flitsscheiding bespreken? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is in ieder geval goedkoper dan een juridisch proces. Ben je benieuwd naar wat mediation voor jou kan doen? Vul je verzoek in en krijg offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met mediators in de buurt van Amstelveen.

Heb je een onenigheid met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die ondersteunt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Miranda Manderfeld familierecht advocaat & mediator uit Amstelveen goed.