error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Milestone Advocaten bv of een soortgelijke bemiddelaar voor je kan betekenen? Om op maat gemaakte offertes te bekijken van bemiddelaars in de buurt van Utrecht laat jij jouw gegevens achter in het aanvraagformulier.

Heb je een conflict met een andere partij? Met de overheid, een personeelslid of een zakelijk conflict? Milestone Advocaten bv uit Utrecht levert bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.

Diensten

Zo spoedig als mogelijk is uit elkaar gaan, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een rechtszaak. Ben jij geïnteresseerd in wat bemiddeling voor jou kan doen? Laat je gegevens achter en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van Utrecht.

In welk geval is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende partijen een issue hebben en met zijn 2-en tot een schappelijke oplossing willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

Scheiden

Er moet veel geregeld worden bij scheidingen. Denk bijvoorbeeld aan onder andere:

Spullen verdelen, de woning, de auto, de kinderen en meer. Als je jouw gegevens invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou beter helpen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die enkel werken op een eigen kantoor. Daarom is het prettig om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Offerte.nl matcht je dan ook enkel met mediators in de buurt van Utrecht.

Zijn er nog onduidelijkheden? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze website. We doen zaken met bedrijven in meerdere industrieën. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop!

Milestone Advocaten bv
Branche
Mediation
KVK
30263910
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
Oprichtingsdatum
01-06-2009
Medewerkers
1

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators