Milestone Advocaten bv is een mediation bedrijf die jou kan ontzorgen bij een onenigheid. Vul jouw wensen in en ontvang kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Oplossingen

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat jouw details achter en ontvang voorstellen van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van Utrecht.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij echtscheidingen. Voorbeelden hiervan zijn deze aspecten:

Het opstellen van een ouderschapsplan, de boedel verdelen, visitatie afspraken, de schuldverdeling, alimentatieregelingen, hypotheekafspraken, en nog veel meer. Als je jouw informatie invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier ondersteunen.

Ben je met een andere partij in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de lokale gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je bedrijf? Als je zoekt naar een mediator die helpt met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij Milestone Advocaten bv uit Utrecht op de juiste plek.

Lokaal

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er bemiddelaars die alleen werken op een vaste locatie. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Utrecht.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in meerdere industrieën. Service staat ten alle tijden voorop!

In welke situatie is mediation van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare oplossing willen komen zonder rechtszaak.