Weten wat Mielen Janssen Advocatuur & Mediation of een andere bemiddelaar voor je kan doen? Vul je gegevens in en krijg kosteloze voorstellen van mediation bedrijven in de omgeving van Noordwijk.

Diensten

Een flitsscheiding aanvragen? Een conflict binnen de familie oplossen? Mediation is in ieder geval een stuk goedkoper dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan doen? Laat je details achter en krijg voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de omgeving van Noordwijk.

Echtscheiding

Er komt veel kijken bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Spullen verdelen, het huis, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best helpen.

Heb je een conflict met iemand? Bijvoorbeeld met een medewerker of werkgever, de lokale overheid of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je op zoek bent naar een mediator die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Mielen Janssen Advocatuur & Mediation uit Noordwijk goed.

Regio gebonden

Sommige bemiddelaars komen aan huis. Maar er zijn ook bemiddelaars die altijd werken vanuit een vaste plek. Hierdoor is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met mediation bedrijven in de buurt van Noordwijk.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of d.m.v. deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met verschillende ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden voorop!

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Bemiddeling is geschikt wanneer er twee welwillende personen een probleem hebben en met zijn tweetjes tot een schappelijke schikking willen komen zonder rechtszaak.