Mica is een mediation specialist die jou kan assisteren bij een conflict. Vul het formulier in en ontvang gratis offertes van bemiddelaars in de buurt van Assen.

Ben je met iemand in een patstelling geraakt? Bijvoorbeeld met een werknemer of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een mede-aandeelhouder binnen je onderneming? Als je zoekt naar iemand die ondersteuning kan bieden met het bemiddelen bij conflicten, zit je bij Mica uit Assen goed.

Diensten

Zo spoedig mogelijk scheiden, zonder complicaties? Een familieruzie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben je nieuwsgierig naar wat bemiddeling voor jou kan doen? Vul je verzoek in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Assen.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt als er 2 welwillende personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een schappelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij scheidingen. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze mediators jou op de juiste manier helpen.

In de buurt

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel werken vanuit een vaste locatie. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit je eigen locatie. Ons team connect jou daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van Assen.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of door middel van onze website. We hebben een samenwerkingsverband met verscheidene ondernemers in verschillende branches. Service staat altijd voorop!