Ontdekken wat M.Hol Mediation, Coaching, Training en Advies of een vergelijkbare mediator voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en krijg kosteloze prijsopgaven van mediation bedrijven in de regio van Reduzum.

In welk geval is bemiddeling van toepassing?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 welwillende personen een kwestie hebben en met zijn 2-en tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In jouw stad

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die altijd werken vanuit een vaste plek. Om deze reden kan het fijn zijn om met iemand te spreken uit jouw omgeving. Ons team connect je daarom alleen met mediators in de buurt van Reduzum.

Heb je nog vragen? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of d.m.v. deze web pagina. We werken samen met verschillende partners in verschillende industrieën. Klantbeleving staat ten alle tijden voorop!

Uit elkaar gaan

Wanneer een echtscheiding plaatsvindt moet er aanzienlijk wat worden gedaan. Denk hierbij aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, de auto, het zien van de kinderen en meer. Wanneer jij jouw informatie invult, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten bedrijven jou op de juiste manier helpen.

Taken

Zo spoedig mogelijk uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Mediation is altijd een stuk voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij nieuwsgierig naar wat mediation voor jou kan betekenen? Vul je verzoek in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met bedrijven in de buurt van Reduzum.

Heb je ruzie met iemand? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke overheid of een vennoot binnen je bedrijf? M.Hol Mediation, Coaching, Training en Advies uit Reduzum verschaft bemiddeling zonder verstrengende belangen tussen partijen.