error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat M.Hol Mediation, Coaching, Training en Advies of een soortgelijke mediator voor je kan doen? Om passende offertes in te zien van mediation bedrijven in de regio van Reduzum laat jij jouw wensen achter in het aanvraagformulier.

Ben je met iemand in conflict? Bijvoorbeeld met een collega of leidinggevende, de plaatselijke gemeente of een vennoot binnen jouw onderneming? Als je op zoek bent naar iemand die ondersteuning kan bieden met het onderhandelen bij conflicten, zit je bij M.Hol Mediation, Coaching, Training en Advies uit Reduzum goed.

Taken

Zo spoedig als het kan scheiden, zonder problemen? Een conflict binnen de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van bemiddeling kan verwachten? Laat je details achter en ontvang offertes van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de regio van Reduzum.

In welk geval is bemiddeling geschikt?

Mediation is van toepassing wanneer er 2 bereidwillige partijen een kwestie hebben en samen tot een acceptabele oplossing willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

Uit elkaar gaan

Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk hierbij aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, het huis, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen, noem het maar op. Wanneer jij jouw details achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze aangesloten partners jou beter ondersteunen.

In jouw stad

Bepaalde bemiddelaars komen aan huis. Echter zijn er ook mediators die enkel actief zijn vanuit een vaste locatie. Daarom kan het prettig zijn om met iemand te spreken uit je eigen locatie. Ons team matcht je dan ook alleen met bemiddeling in de buurt van Reduzum.

Is nog niet alles helder? Kom met ons in contact. Dit kan via de telefoon of via deze website. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal bedrijven in verschillende industrie├źn. Klantvriendelijkheid staat altijd bovenaan!

M.Hol Mediation, Coaching, Training en Advies
Branche
Mediation
KVK
70464243
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
01-01-2018
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators