MH Psychologen is een bemiddelaar die jou kan ontzorgen bij een conflict. Om passende prijsvoorstellen in te zien van mediators in de regio van 's-Gravenhage laat je jouw gegevens achter in het formulier.

Diensten

Zo spoedig als het kan uit elkaar gaan, zonder issues? Moet er een uitweg komen voor een ruzie in de familie? Bemiddeling is in elk geval een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Ben je geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Laat je informatie achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de omgeving van 's-Gravenhage.

Echtscheiding

Er moet aardig wat geregeld worden bij een echtscheiding. Je kan hierbij denken aan deze dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, de auto, de kinderen, noem het maar op. Als je jouw vraagstuk achterlaat, wees dan zo duidelijk als het kan. Hierdoor kunnen onze mediation partners jou beter ondersteunen.

Ben je met een ander in een patstelling geraakt? Met de overheid, iemand binnen je bedrijf of een zakelijk conflict? Als je zoekt naar iemand die ondersteunt met het optreden bij conflicten, zit je bij MH Psychologen uit 's-Gravenhage goed.

In de buurt

Verschillende bemiddelaars komen aan huis. Ook zijn er mediators die altijd werken op een vaste plek. Daarom is het fijn om met iemand in contact te komen uit jouw buurt. Ons team connect je daarom alleen met bemiddeling uit de omgeving van 's-Gravenhage.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan via de telefoon of via deze web pagina. We hebben een samenwerkingsverband met een groot aantal ondernemers in verschillende branches. Service staat ten alle tijden voorop!

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is geschikt wanneer er 2 bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een aanvaardbare schikking willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.