Weten wat Mettalex of een andere mediator voor je kan doen? Om passende offertes te bekijken van mediators in de omgeving van Tuk laat jij jouw informatie achter in het aanvraagformulier.

Wanneer is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is van toepassing als er twee bereidwillige partijen een issue hebben en samen tot een schappelijke schikking willen komen waar geen rechtszaak voor nodig is.

In de buurt

Bepaalde mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn op een eigen kantoor. Hierdoor is het fijn om met iemand te spreken uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met bemiddeling in de buurt van Tuk.

Is nog niet alles helder? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van onze website. We werken samen met bedrijven in verschillende branches. Klantbeleving staat ten alle tijden bovenaan!

Scheiden

Er moet veel gebeuren bij een scheiding. Je kan hierbij denken aan de volgende dingen:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, visitatie afspraken, de verdeling van de schuld, alimentatieregelingen, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. In het geval jij jouw details invult, wees dan zo helder als het kan. Hierdoor kunnen onze aangesloten bedrijven jou het best ondersteunen.

Diensten

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder problemen? Moet er een schikking komen voor een familieruzie? Bemiddeling is ten alle tijden een stuk goedkoper dan een rechtszaak. Weet je niet zeker wat je van mediation kan verwachten? Laat jouw gegevens achter en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl brengt je in contact met mediators in de buurt van Tuk.

Heb je ruzie met een andere partij? Met de regering, een personeelslid of een zakelijk conflict? Mettalex uit Tuk biedt objectieve bemiddeling tussen partijen.