error warning success close check arrow-right arrow-left menu star star plus minus right phone

Ontdekken wat Mettalex of een andere bemiddelaar voor je kan betekenen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis prijsopgaven van mediators in de regio van Tuk.

Ben je met een ander in conflict? Met de overheid, een werknemer of een zakelijk conflict? Als je op zoek bent naar een mediator die kan helpen met het optreden bij conflicten, zit je bij Mettalex uit Tuk goed.

Taken

Zo snel als mogelijk is scheiden, zonder problemen? Een familieconflict oplossen? Mediation is altijd betaalbaarder dan een rechtszaak. Twijfel je wat je van mediation kan verwachten? Vul jouw aanvraag in en ontvang offertes van bemiddelaars. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bemiddelaars in de buurt van Tuk.

Wanneer is mediation geschikt?

Mediation is van toepassing in het geval er twee bereidwillige personen een probleem hebben en gezamenlijk tot een schappelijke oplossing willen komen zonder rechtszaak.

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Denk hierbij aan de volgende dingen:

Het verdelen van de spullen, de woning, wie behoudt de auto, het zien van de kinderen en meer. Als je jouw vraagstuk invult, wees dan zo duidelijk mogelijk. Dankzij dit kunnen onze aangesloten partners jou beter helpen.

In jouw stad

Sommige mediators komen aan huis. Echter zijn er ook bemiddelaars die altijd actief zijn vanuit een eigen kantoor. Hierdoor is het prettig om met iemand in contact te komen uit je eigen omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediation bedrijven in de buurt van Tuk.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan. Dit kan telefonisch of door middel van deze website. We doen zaken met verscheidene ondernemers in meerdere branches. Klantvriendelijkheid staat ten alle tijden bovenaan!

Mettalex
Branche
Mediation
KVK
69089256
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
Oprichtingsdatum
05-07-2017
Medewerkers
0

Is dit bedrijf de beste voor jou?

Begin met vergelijken
Andere mediators