Ontdekken wat Merlijn BV of een vergelijkbare mediator voor je kan doen? Vul jouw wensen in en ontvang gratis voorstellen van mediators in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Voor wie is bemiddeling geschikt?

Bemiddeling is geschikt als er 2 bereidwillige personen een kwestie hebben en gezamenlijk tot een redelijke overeenstemming willen komen waar geen rechter aan te pas hoeft te komen.

In jouw stad

Verschillende mediators komen aan huis. Maar er zijn ook mediators die alleen werken vanuit een eigen kantoor. Daarom kan het fijn zijn om met iemand in contact te komen uit jouw omgeving. Ons team matcht jou daarom alleen met mediators in de buurt van 's-Hertogenbosch.

Is nog niet alles helder? Neem dan contact met ons op. Dit kan via de telefoon of via onze website. We doen zaken met een groot aantal ondernemers in meerdere industrieën. Service staat altijd bovenaan!

Scheiden

Als er een echtscheiding plaatsvindt moet er een hoop afgesproken worden. Je kan hierbij denken aan onder andere:

Het opstellen van een ouderschapsplan, het verdelen van de inboedel, afspraken over de kinderen zien, de verdeling van de schuld, kinder alimentatie, hypotheek afwikkeling, en nog veel meer. Wanneer je jouw informatie achterlaat, wees dan zo helder als het kan. Op deze manier kunnen onze mediation partners jou het best ondersteunen.

Taken

Zo vlug mogelijk uit elkaar gaan, zonder obstakels? Een ruzie in de familie oplossen? Bemiddeling is ten alle tijden voordeliger dan een juridisch proces. Ben jij geïnteresseerd in wat mediation voor jou kan betekenen? Vul jouw aanvraag in en ontvang voorstellen van mediators. Offerte.nl matcht je aanvraag altijd met bedrijven in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

Ben je met een andere partij in een patstelling geraakt? Met de regering, een werknemer of een conflict in de zakelijke sfeer? Als je zoekt naar iemand die helpt met het optreden bij conflicten, zit je bij Merlijn BV uit 's-Hertogenbosch goed.